.

Aliniació que va presentar el FC Tarraco a Vallmoll

Gran victòria de l’amater masculí del Fc Tarraco a Vallmoll (0-1), trencant una ratxa negativa i demostrant que el treball de les últimes setmanes comença a donar resultats.

Juanma obria el marcador abans del primer quart d’hora, en una primera part de domini visitant però sense encert davant a porta. A més a més, l’equip local es quedà amb un jugador menys a la mitja hora després d’una lletja entrada al capità tarragoní.

Segona part de nervis i patiment, un equip local que posa més cor que futbol, partit que guanya amb tensió i en joc aeri afavorit per les mides del camp, Juanma té a les seves botes tancar el partit, però la pilota surt fora per poc. A les acaballes del partit Antonio fa la parada de la tarda evitant l’empat local.

Victòria que dóna empenta per afrontar la setmana vinent el derbi local amb San Salvador.

El quadre femení va vèncer a Altafulla

Victòria de l’equip femení a Altafulla

Les noies, al seu torn, es van emportar una valuosísima victòria d’Altafulla (1-3). Partit amb dues cares el viscut ahir al Mpal Joan Pijuan d’Altafulla. Primera part de nervis i mal joc de les noies de Tarraco, on les locals es van possar per davant als vuit minuts.

Segona part en que les tarragonines van sortit a capgirar el partit i emportar-se la victòria. En un córner llançat per Bea, la pilota acaba dins de la porteria en un rebot amb la defensa. Més tard Marta Márquez possava la victòria de cara i finalment Laia tancava el partit, demostrant la superioritat del femení.

Equip en progressió i que poc a poc va treient el cap a les posicions mitjes de la classificació. Diumenge vinent, partit molt important davant l’At. Valls.