.

.

TOTS 21

Imatge de la presentació de la nova junta local de Valents a Vila-seca.

Ander Basterretxea: “Menys aplicacions mòbils i millor gestió dels recursos públics, senyor alcalde”

Valents s’ha posicionat en contra de la nova mesura proposada pel Govern municipal, en la qual pretén limitar el temps per a estacionar el cotxe als carrers de Vila-seca.

Ander Basterretxea, president de la Junta Local de Valents a Vila-seca, ha preguntat “l’alcalde, a qui vol enganyar? Aparcar en el nostre municipi ja és gratis, excepte en algunes zones molt concretes, i les zones comercials no existeixen, tal com ha plantejat ell”. Davant aquesta situació, Basterretxea ha demanat que l’Ajuntament habiliti més zones de pàrquing i que “deixi d’inventar sistemes que ningú ha demanat, ningú necessita i només pretendre fer la vida més difícil als ciutadans. Ens vol donar 15 minuts per a aparcar, obrir l’aplicació i efectuar el registre, realitzar les compres o encàrrecs concrets; en cas de no complir, ens multarà. Poc ha anat a la compra o dur a terme gestions en el centre del municipi”.

Segons s’ha informat, el control de la zona d’aparcament per minuts es durà a terme a través d’una aplicació mòbil i la policia municipal serà l’encarregada de la seva gestió. Davant aquesta informació, el president de la Junta Local de Valents ha afirmat que “la policia de Vila-seca té altres labors molt més importants que les d’estar fent de controladors dels aparcaments”. En relació a l’aplicació mòbil, Ander Basterretxea ha declarat que “l’alcalde vol estar a l’última en tecnologia, però no ha pensat que no tothom té perquè tenir un dispositiu mòbil, ni accés a internet, ni coneixements suficients per a dur a terme el registre. Menys aplicacions mòbils i millor gestió dels recursos públics”.

Redacció