.

.

TOTS 21

Foto d'arxiu de Valeriano Pino

Foto d’arxiu de Valeriano Pino

El cap de llista del PSC a Torredembarra a les eleccions municipals, Vale Pino, ha lamentat aquest divendres “que ERC hagi rebutjat reeditar l’acord de Govern de progrés que vàrem assolir el passat mandat i que ha donat estabilitat i progrés al poble. Dit per ells, no tan sols per nosaltres. Per tant, no entenem el perquè ara no es vol repetir una experiència que ha estat exitosa. Amb respecte per la decisió que ha pres ERC, ho considerem un error.”  En aquest sentit, el portaveu socialista ha recordat que el PSC ha gairebé doblat resultats aquestes eleccions a Torredembarra, ha incrementat la seva presència a la sala de plens en un regidor i s’ha posicionat com la segona força política del municipi.

“Vam estendre la mà amb sinceritat a ERC per garantir un Govern ampli, de 13 regidors, capaç de mantenir el rumb iniciat aquest passat mandat. No han volgut donar-hi continuïtat. Davant d’aquesta tessitura ja anuncio que els socialistes liderarem l’oposició al  nou Govern municipal. Això si, serà una oposició lleial amb els interessos torrencs, sense escarafalls i coherent amb la nostra determinació de bastir un poble líder en qualitat de vida”, ha explicat Vale Pino.

“Ho vàrem dir durant la campanya electoral i ho reiterem ara: el compromís del PSC amb Torredembarra és total, al 100%, ja estiguem al Govern o a l’oposició, això no ens restarà ni un bri d’impuls i de treball per assolir aquest poble millor que nosaltres ambicionem.”

Finalment, Vale Pino ha recordat els nombrosos obstacles que els regidors socialistes han hagut de superar aquests darrers quatre anys per ajudar a tornar a col·locar Torredembarra en la senda del progrés, “després d’un període molt fosc. No creiem que l’exclusió o el radicalisme portin enlloc. Al contrari, només els grans consensos entre les diferents forces polítiques és capaç de fer avançar el nostre estimat municipi. Tots som poble i tots hem de sumar en positiu per estar a l’alçada de les exigències dels nostres convilatans. Això és el que farem ara des de l’oposició”, ha conclòs el portaveu del PSC.