.

.

TOTS 21

L’alcaldable del PSC per Torredembarra, Vale Pino, durant el seu primer discurs un cop elegit cap de llista socialista. Foto: PSC

El portaveu socialista a l’ajuntament de Torredembarra, Vale Pino, ha estat elegit per unanimitat com a alcaldable del PSC per la Torre a les eleccions municipals de l’any vinent. Cal destacar que el cap de llista socialista ha comptat amb el suport de tots els militants del PSC que han participat a l’assemblea extraordinària convocada un cop acabat el termini de presentació de candidatures.

En la seva primera intervenció un cop elegit alcaldable, Vale Pino ha destacat que “durant aquest mandat hem sabut demostrar que el PSC és un partit de Govern i, el que és més difícil, ho és també a l’oposició.”

En aquest sentit, ha presentat aquestes propers eleccions municipals com una disjuntiva on els torrencs i torrenques “hauran d’elegir entre dues alternatives, o Vale Pino o més nacionalisme.” Així, ha remarcat que “el PSC presentarà una alternativa clara perquè sabem que Torredembarra mereix més i estem convençuts que podem fer-ho possible si hi ha un lideratge clar a l’alcaldia i un programa de Govern clar, concret, definit i eficaç.”

Entre els primers reptes que s’ha plantejat l’alcaldable socialista ha destacat que cal resoldre “el drama” de la neteja i la recollida d’escombraries al municipi, apostar decididament per la cultura, convertir en realitat els nous projectes del CAP, la comissaria dels Mossos i la piscina, protegir el patrimoni històric, impulsar noves accions en el sector turístic i crear noves regidories com les de memòria històrica i la de benestar animal.

En aquest any que queda fins a les eleccions aquest projecte transversal i en positiu ha d’anar creixent com una onada fins a cristal·litzar en vots el dia dels comicis. Animo a tots els torrencs i torrenques ha sumar-se al canvi perquè entre tots i totes (r)evoluciorem la Torre!”, ha encoratjat.

És la segona vegada que Vale Pino liderarà la llista socialista a Torredembarra. En els comicis de 2019 el PSC va doblar el nombre de vots a la Torre i va créixer en un regidor a la sala de plens de l’ajuntament. En aquesta ocasió, el candidat del PSC s’ha mostrat “convençut que aquesta onada en favor d’un canvi tranquil, sense estridències i en benefici de tots i totes, serà imparable.”

A l’assemblea, que s’ha dut a terme a la sala de Cal Maiam, han assistit diversos responsables polítics del PSC, com el secretari de política municipal del partit, Joaquin Fernàndez, els diputats al Congrés Joan Ruiz i Sandra Guaita, o el senador Santi Castellà.

Redacció