.

.

TOTS 21

L’espectacle que que més entrades va expedir va ser el de la formació ‘Passió Andalusa’.

El Festival Internacional de Música ha tornat a ser un èxit. Els clàssics i la música contemporània han anat de la mà aquest agost a Altafulla en la 31a edició del certamen que ha posat de manifest el seu interès per les posades en escena musicals de luxe. Música per a guitarra del segle XX, recitals de soprano i baríton, música de cambra, instruments de vent o música i ball d’arrel andalusa han estat algunes de les propostes que entre el 2 i el 29 d’agost han passat per l’escenari de la plaça de l’Església.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, està “novament més que satisfeta per l’èxit de la proposta musical d’aquest estiu”. I és que el certamen ha acollit uns 1.200 espectadors en una de les cites amb més pes de la programació d’estiu. L’edil de Cultura ha explicat que “el balanç és satisfactori tant pel que fa a l’assistència de públic com a la qualitat musical”.

La mitjana de públic en els set concerts programats ha estat d’unes 170 persones. El que més entrades va expedir va ser el de la formació “Passió Andalusa”, de la mà dels germans José Manuel i Francisco Cuenca, al piano i a la guitarra, i l’acompanyament de la ballarina Raquel Parrilla, amb 250 seients ocupats. Amb les xifres a la mà, l’Ajuntament d’Altafulla i la direcció artística del festival, a càrrec de Claudi Arimany i Albert Sardà, es reuniran en els propers dies per fer balanç definitiu i començar a pensar en l’edició de l’estiu vinent