.

.

TOTS 21

La candidata d'Unió pel 27S, Anna Solé i el president del partit, Josep Maria Prats. Foto: Tarragona21

La candidata d’Unió pel 27S, Anna Solé i el president del partit, Josep Maria Prats. Foto: Tarragona21

Unió proposa poder concertar l’etapa escolar de parvulari (de 0 a 3 anys) ha anunciat la candidata del partit per les properes eleccions, Anna Solé. Aquesta alternativa s’emmarca en les propostes en matèria educativa que ha presentat el partit. Solé ha destacat que les places a nivell municipal no són les suficients i que caldria fer una proposta equitativa territorialment. ‘És una etapa molt complicada per molts pares i mares que sovint tenen dificultats per accedir a les llars d’infants’, ha afirmat Solé.

D’altra banda la candidata ha defensat el model d’immersió lingüística garantint la convivència de català i el castellà així com potenciar l’anglès des de primària. ‘La tercera llengua és prioritària i necessària’, ha afirmat Solé. Unió també aposta per l’educació en els hàbits en anglès es faci de manera progressiva així com la formació de professors en la llengua estrangera.
‘Una aposta important és per la formació professional’, explica Solé i matisa dient que ‘cal dignificar i obrir un diàleg amb empreses i oferir a aquestes bonificacions fiscals’. ‘La formació professional és un filó’ per garantir la creació d’ocupació entre els joves, diu la candidata.

Altres aspectes que planteja Unió són la retirada de la LOMCE donat que ‘dificulta el nostre model’, explica Solé. Així com la lluita contra el fracàs escolar, l’augment de les beques menjador, la millora i ampliació del personal de suport per a alumnes amb necessitat educatives especials.