.

.

TOTS 21

Hi participaran alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla i joves actors i actrius del Grup de Teatre Musical de DanSclas

Hi participaran alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla i joves actors i actrius del Grup de Teatre Musical de DanSclas

Un total de 30 cantaires d’entre 8 i 10 anys, 20 instrumentistes alumnes i professors i professores de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla i 8 joves actors i actrius del Grup de Teatre Musical de DanSclas, sota la direcció de Danina Martínez, interpretaran aquest divendres 21 de juny l’òpera “Vet aquí que una vegada”, a partir de les 19 hores de la tarda a la plaça del Pou. Es tracta d’una peça única musicada pel compositor i crític Albert Sardà amb text de Jaume Rocosa.

El compositor i crític Albert Sardà és catedràtic d’Història i Estètica de la Música al Conservatori Municipal Superior de Música de Barcelona, i és el codirector artístic del Festival Internacional de Música d’Altafulla, juntament amb el prestigiós flautista Claudi Arimany. Les seves obres han estat enregistrades i interpretades per diferents orquestres i conjunts nacionals i estrangers i editades par Southern-Music, Seesaw Music Corporation, de Nova York; Simrock, d’Hamburg; Catalana d’Edicions Musicals i Cilvis-ACC, de Barcelona.

El seu ballet “L’Ombra” va obtenir el Premi Ferran Sors l’any 1984. Ha estat guardonat amb el premi de composició Ciutat de Barcelona (1986) per la seva obra “Concert per a violoncel i orquestra”. D’entre les seves últimes obres cal destacar l’òpera “L’any de gràcia” representada a Alacant, Palma de Mallorca, Perpinyà, Barcelona i Madrid.

A finals de l’any 2000 va estrenar a Lleida la seva segona òpera de cambra “Selima” amb text de Miquel de Palol i que es va representar també a Santiago de Compostela i Barcelona. L’any 2004 amb motiu de l’any Dalí i per encàrrec de l’Ajuntament de Figueres, va composar la “Cantata al Gran Masturbador” amb text de Salvador Dalí i que es va representar a Figueres i Albacete. Entre els anys 2008 i 2010 ha composat diferents obres per a conjunts de cambra i instruments solistes. Així mateix ha realitzat una segona versió del seu concert per a saxo, soprano i orquestra.