TOTS 21

Els jugadors del Nàstic Genuine amb el president Andreu. Foto: Nàstic

Els jugadors del Nàstic Genuine amb el president Andreu. Foto: Nàstic

El Nàstic va celebrar ahir a la nit el tradicional Sopar d’Empresa solidari per recaptar fons per tal d’impulsar el projecte Nàstic Genuine. L’equip de futbol format per jugadors amb discapacitat psíquica. La plana major del club, socis i patrocinadors no van faltar a la cita, que va tenir com a convidats destacats, el president de la Lliga, Javier Tebas, i Pedro Garcia Aguado, medallista olímpic de waterpolo, qui va oferir una xerrada motivacional basant-se en la seva experiència.

Va ser una vetllada distesa. Amb múltiples temes de conversa. Com és normal, els resultats del primer equip com a rerefons en molts d’ells. Però també la força i la vitalitat que desprenen els jugadors del Nàstic Genuine. Els veritables protagonistes de la nit.

De fet, tot el sopar va posar els focos sobre ells i durant els parlaments van tenir un paper protagonista al costat del president Josep Maria Andreu. L’equip, capitanejat per l’Àlvaro i el Rubén, ja fa mesos que s’entrena i ara sabent que la propera temporada podran competir amb sis equips més, en la primera Lliga Genuine, tal i com va anunciar Javier Tebas.

La nit la va tancar el medallista olímpic a Barcelona i Atenas, Pedro Garcia Aguado, qui va oferir una xerrada motivacional sobre l’èxit, la caiguda i el renaixement en l’esport de l’elit. Segur que, Vicente Moreno present al sopar, va prendre bona nota per intentar treure a l’equip de la delicada situació que atravessa.