.

.

TOTS 21

Una trentena de tennistes reten un homenatge a Gerard Gibert, en el primer Memorial que porta el seu nom, setè Torneig de Tennis Adaptat. Foto: Cedida

Aquest diumenge s’ha viscut al Golf Costa Daurada una de les jornades més emotives del calendari esportiu. Al caliu dels jugadors i jugadores s’hi ha sumat també el recolzament de tots els qui no s’han volgut perdre un esdeveniment que suposa un reconeixement a la superació i en aquest cas, també, un emotiu record al finat Gerard Gibert.

En el terreny esportiu la competició s’ha dividit en quatre categories, en funció de l’habilitat de cada jugador amb la pilota: masculina, femenina, iniciació i destresa, i hi han participat una trentena de tennistes, més inscrits que a l’últim Campionat de Catalunya de Tennis Adaptat, el que palesa l’èxit de convocatòria.

A les categories masculines i femenines s’ha jugat amb el format estàndard habitual d’un sol bot permès i amb les mesures reglamentàries de la pista.

Els jugadors participants a la categoria d’iniciació jugaven amb tres quarts de pista i un sol bot permès.

Els participants a l’activitat de destresa han gaudit de cinc tipus de proves diferents per posar a prova la seva habilitat amb la pilota: cops de dreta, revés, de volea i piloteig amb un jugador a pista.

Tots els participants han aconseguit una medalla i un diploma final com a reconeixement de l’esforç realitzat al llarg del matí.

RESULTATS 

CATEGORIA DE DESTRESES 

10ena classificada – Yolanda Martínez

9ena classificada – Cristina Àngels

8è classificat – Alfons Martí

7ena classificada – Gea Orts

6è classificat – Guillem Mateu

5ena classificada – Sílvia Pallà

4rt classificat – Jordi Serrés

3r classificat – Gabriel Malo

2na classificada – Susana Cáceres

1era classificada – Núria Villalosada

CATEGORIA INICIACIÓ 

4rta classificada – Almaz Sentre

3r classificat – Javier Ciudad

2n classificat – David Fuentes

1r classificat – Gerard Bonachí

CATEGORIA FEMENINA 

5ena classificada – Laura Gómez

4rta classificada – Nagore Acebal

3era classificada –  Rosana Moreno

2na classificada – Cristina Moral

1era classificada- Marta Gómez

CATEGORIA MASCULINA 

4rt classificat – Rafa Herruzo

3r classificat – Fernando GarcÍa

2on classificat – Carles Vaqué

1r classificat – Roger Cots

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de Xavi Pueyo, director esportiu de les seccions de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada; Serapi Colombo, director del Club Solc; Elvira Vidal, consellera de Capacitat Diverses de l’Ajuntament de Tarragona; José Vidal Ribas, representant de Vopak Terquimsa, patrocinador principal del torneig, i Carme Saldaña, presidenta de la Federació ACELL Tarragona. Aprofitant l’acte s’ha rendit un emotiu homenatge a la família del jugador Gerard Gibert amb la participació dels seus amics i companys que han volgut dedicar-li unes paraules de record.

Des del Golf Costa Daurada «volem agrair la col·laboració dels amics del Club Esportiu Solc de Tarragona.  A Vopak Terquimsa com a patrocinador principal, que un any més ha recolzat aquesta iniciativa, i el suport d’Estrella Damm, GMI, Silver Gold, Vallvé i City Net».

Redacció