TOTS 21

Pol Domingo, Alex Quintanilla, Javi Ribelles i Edgar Hernández . Foto: Tots21

El Nàstic estrena vestimenta, molt suau i amb coll de pic, que té un ribet blanc als laterals que recorda vagament la de l’Arsenal de Londres.

En el marc espectacular del castell de Tamarit, i en una tarda de temps magnífic, Pol Domingo, Alex Quintanilla, Javi Ribelles i Edgar Hernández -el davanter és la gran adquisició, procedent del Centre d’Esports Sabadell- han estat els encarregats de lluir les noves equipacions del Nàstic; uns equipaments totalment nous amb l’esponsorització tècnica d’Umbro, que 19 anys després tornarà a acompanyar l’escut del Nàstic.

La primera d’elles amb el característic grana, com a color predominant, i també el blanc; la segona amb el blau ‘Sorigué’ predominant, acompanyat de blanc. Les noves samarretes estan fetes amb un suau teixit microperforat de 130 grams de pes. Coll de pic amb teixit canalé. Panels a les espatlles i laterals a contrast de color, emulant la bandera de Tarragona. El logotip d’Umbro està en alt relleu i l’escut del Nàstic en vèrtex satin.

Les dues samarretes incorporen la galleta de la competició, la 1a RFEF, sublimada a la mànega dreta; a la banda esquerra, també amb sublimació, apareix el logotip de Energía del Ebro, nou patrocinador grana. Mentre que a la part frontal es reflexa el logo de Sorigué, que continua com a main sponsor.

La banda blanca de la samarreta

A la part del darrera, baix del coll, el logotip de la N de Nàstic i la bandera de Tarragona continuen presents. També al darrera, a la part inferior, just baix del dorsal i nom del jugador, Clínica Odita ens acompanyarà novament en els partits oficials d’aquesta temporada.

Pel que fa als pantalons, són teixit de polièster elastand amb contrast a la banda lateral. El logotip Umbro està en alt relleu i l’escut del Nàstic també en vèrtix satin, acompanyats del logotip de Ford Tarraco Center.

Pol Domingo i Alex Quintanilla s’han mostrat optimistes de cara a aquesta temporada en l’atenció als mitjans, prometent ‘esforç i dedicció al cent per cent’ i reconeixent que es tracta d’una categoria, la 1RFEF, ‘més exigent pel nivell dels rivals’. El Nàstic viatjarà per Espanya, com si es tractés de Segona divisió amb l’objectiu cla de l’acens de categoria.

Redacció