.

TERRASSA 1 – CF POBLA MAFUMET 1

Imatge d'arxiu

Imatge d’arxiu

Un gol d’Abel Rita als 74 minuts ha servit per salvar un punt al camp del Terrassa.

Aquesta seria la conclusió final d’un partit que l’equip de Martin Posse ha vist com el deixava sense lideratge de la tercera i proclamava campió a l’Ascó.

L’empat de la Pobla i la victòria dels de la Ribera per 0 a 4 a Cerdanyola han convertit al conjunt ebrec en campió del grup V de tercera divisió.

La Pobla no ha pogut superar a un Terrassa que s’ha avançat amb gol de Sergio als 22 minuts de partit i que ha demostrat el perquè es troba lluitant per la zona de play-off.  Els egarencs de fet lluitaran fins l’última jornada amb el Prat pel quart lloc.

El filial grana després d’aquest empat es queda a tres punts de l’Ascó i per tant amb el gol average perdut amb els de Miguel Rúbio ja no pot aspirar a la darrera jornada a lluitar pel títol.

La Pobla entrarà als play-off com a segona de grup, un lloc que tenia assegurat ja abans de disputar la jornada. Els poblencs jugaran una última jornada de tràmit esperant el primer rival de la fase d’ascens.