TOTS 21

Imatge d’un carrer de Tarragona auqests tarda de dissabte. Foto: Cedida

Un establiment de Carles Buhigas de Salou. Foto: Facebook

Carrers inundats en diferents llocs de les comarques de Tarragona, començant per la mateixa ciutat de Tarragona, s’han viscut aquest vespre degut a un fort temporal acompanyat de ratxes de fort vent i aparell elèctric. Els xàfecs han estat localment intensos a llocs com Tarragona, Reus, Salou, Altafulla o Valls.

Des de Mallorca fins més enllà del Pirineu, la línia de tempestes ha estat de gairebé 300km que ha creuat Catalunya. Ha deixat pedra i intensitats fortes de precipitació i ratxes fortes o molt fortes de vent. A banda, la temperatura ha caigut 5ºC al seu pas.

Els Bombers havien atès 7 avisos per pluja entre les 16 i les 17:30h a les Terres de l’Ebre, on ha començat a arribar la tempesta. Tres han requerit sortida de Parc: una branca d’arbre caiguda a l’avinguda Constitució, a Ulldecona i dues assistències tècniques per petites inundacions de baixos.

A els Alfacs (Montsià) s’han acumulat 26,5 mm en 30 minuts.

A llocs com Salou el vent ha estat força vitulent.

Es desploma la paret d’un magatzem sobre tres cotxes a Valls

A la regió d’emergències de Tarragona, un altre llamp va caure sobre un magatzem de palla al costat d’una masia a Querol (Alt Camp) i va incendiar-lo. Cinc dotacions de Bombers es van desplaçar a l’incident i van deixar cremar de manera controlada. A Valls, es va desplomar una paret d’un magatzem sobre tres cotxes a la plaça de Catalunya. Cinc dotacions van al lloc en un ensorrament important i s’avisa a les autoritats locals i a l’empresa subministradora d’electricitat.

Igual que dissabte, de cara a diumenge també hi ha activada una alerta de perillp er intensitat de pluja, informa el Servei Meteorolìgic de Catalunya.

Redacció