.

.

TOTS 21

El desnonament està fixat novament per al 29 d'abril. Foto: vueltaabruselas.blogspot.com

El desnonament està fixat novament per al 29 d'abril. Foto: vueltaabruselas.blogspot.com

Una família, on els pares són discapacitats i els dos dills són menors, intenta evitar el desnonament del seu habitatge al Vendrell, fixat per al pròxim 29 d’abril, informa el gabinet d’advocats Banús Advocats, implicat en la defensa d’aquesta família.

El jutjat número 1 de primera instància del Vendrell tramita el desnonament de l’habitatge, ubicat al carrer Santa Tecla, 13 del Vendrell, que es va intentar dur a terme els dies 3 de març i 3 d’abril, passat i que s’ha tornat a fixar per al 29 d’abril a instàncies del banc Primus.

Segons denuncia la part demandada, el dia 3 de març la comitiva judicial es va presentar al domicili, sense les degudes garanties processals, ja que no es pot accedir a l’habitatge sense que estiguin presents els propietaris, i a més van intentar obrir la porta espatllant el pany.

El pare, que té 58 anys, pateix paràlisi infantil, va en cadira de rodes, té un 60 % de disminució reconeguda i és venedor de cupons de l’ONCE, va ser alertat pels veïns. Al personar-se, va signar el document que li van donar sense proporcionar-li còpia, que ha hagut de buscar la procuradora al jutjat a instàncies de la defensa, narren els advocats.

La mare té 41 anys, un grau de disminució del 90% i és totalment cega i tenen dos menors al seu càrrec -una filla de 17 anys que rep tractament per dependència tòxica i un fill de 5. Els advocats denuncies que donades les circumstàncies, és obligatòria l’assistència dels serveis socials, que tampoc es va produir.

A més, tota la família viu sense llum a l’habitatge que ara volen desnonar, pel que la defensa estudia totes les opcions judicials i extrajudicials possibles i insta les associacions i plataformes a recolzar aquest cas.