.

.

TOTS 21

Imatge impactant del local amb els Bombers actuant

Imatge impactant del local amb els Bombers actuant

Un local de restauració del carrer dels Indians de Torredembarra ha patit aquesta matinada una explosió per acumulació de gas que ha obligat a desallotjar els veïns de l’edifici, tot i que finalment han pogut retornar a casa seva i la finca no s’ha vist afectada.

Els fets s’han produït al voltant de dos quarts de quatre de la matinada. La Policia Local ha rebut avís d’una forta explosió a la zona de l’aparcament dels Filadors i tot seguit s’ha vist una columna de fum. Desplaçats al lloc dels fets, han comprovat que l’explosió s’havia produït en un local comercial dedicat a la restauració i s’ha procedit ràpidament al desallotjament dels veïns. Bombers, mossos d’esquadra i serveis mèdics també han participat en la gestió del succés.

Al voltant de les cinc de la matinada, els veïns han pogut tornar a accedir als seus habitatges després que Bombers hagi considerat que no hi havia perill. En aquesta línia, aquest matí els serveis tècnics municipals també han revisat la finca i han descartat majors afectacions. A primera hora del matí, operaris de la Brigada Municipal s’han fet càrrec de les tasques de neteja del carrer i l’empresa encarregada de la recollida d’escombraries ha procedit a retirar els contenidors afectats i restituir-los.