.

.

TOTS 21

La regidora Maria Elia Rodriguez

Nova sacsejada en el govern en minoria de CiU a Torredembarra des que va destapar-se el cas de corrupció, just fa una setmana, i que va acabar amb la detenció de l’alcalde Daniel Masagué i sis regidors. Una de les regidores convergents imputades ha abandonat la Junta de Govern. Maria Èlia Rodríguez, en llibertat amb càrrecs, deixa de ser la cinquena tinent d’alcalde, malgrat continuar com a regidora al consistori.

Així, la junta, després de les darreres dimissions, es queda només amb tres membres, tots imputats i un d’ells a presó. En resposta a les demandes dels grups de l’oposició, que exigien explicacions a CiU, l’alcaldessa accidental, Francisca Felguera, ha decidit convocar els seus portaveus.

D’altra bdana, l’alcaldessa accidental, Francisca Felguera, convocarà els portaveus dels diferents partits polítics a l’oposició en un seguit de reunions previstes en els propers dies. Respecte a d’altres qüestions d’organització municipal i de funcionament dels òrgans de govern, l’alcaldessa resta a l’espera de conèixer l’informe sol·licitat al secretari municipal.