TOTS 21

Imatge de la caminada tècnica de dilluns passat organitzada per l’ajuntament. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Reus talla al trànsit un tram del carrer del Roser aquest dimecres, 22 de setmebre, coincidint amb la celebració del Dia Sense Cotxes i la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. El vial es tallar`pa a la circulació de vehicles al tram entre la riera de Miró i la plaça de Catalunya entre les 10:00 i les 20:00h.

Aquesta acció, que compta amb la col·laboració de la regidoria d’Urbanisme i Mobilitat i del Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, vol sensibilitzar la ciutadania sobre la contribució del trànsit privat a les emissions dels gasos d’efecte hivernacle i la invita a deixar aquest mitjà de transport, com a mínim per un dia i provar nous mitjans de transport per desplaçar-se per la ciutat. Igualment, l’acció s’emmardca en els actes programats per l’Ajuntament amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, amb els quals es promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

D’altra banda, i el el marc del programa d’actes de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, l’Ajuntament de Reus va organitzar dilluns passat 20 de setembre una caminada tècnica amb la participació de tècnics municipals, responsables de la redacció del Pla de Mobilitat Urbana i membres d’entitats de la ciutat, amb l’objetiu de recollir opinions per a la millora de la mobilitat a la ciutat.

Redacció