.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu de l’afició del Bonavista. Foto: Tarragona21

Un àrbitre menor d’edat, Felipe Tobón Ramírez, va rebre l’agressió d’un tècnic del Cultural Bonavista juvenil en el partit d’aquest diumenge al camp de l’Escola Valls Futbol. En concret, l’àrbitre recull a l’acta que “una persona no identificada del Bonavista, distingida per portar una dessuadora del seu club, se’m va acostar de forma agressiva i em va etzibar un cop de cap, impactant contra el meu nas”.

El col·legiat recull que l’entrenador no va ajudar a identificar l’agressor

Tobón Ramírez assegura que després del cop de cap l’home “va haver de ser reduit per diversos jugadors visitants mentre em llançava ampolles d’aigua”. Sempre segons l’acta, després de l’incident l’àrbitre va trucar els Mossos d’Esquadra perquè identifiquessin l’agressor, que ja havia sortit del terreny de joc. Tobón Ramírez també fa pal·lès que l’entrenador del Bonavista no va ajudar-lo a identificar l’agressor.

Una sanció de 14 partits aquesta mateixa temporada

Segons el portal Sindicatodearbitros.com, el tècnic havia estat expulsat de la banqueta per no presentar llicència federativa. El mateix mitjà també recull que l’home havia complert aquesta mateixa temporada una sanció de 14 partits per agredir verbalment un altre àrbitre i provocar el públic.

El partit, que correspon a la vintena jornada del grup 10 de la Segona Divisió Juvenil Catalana, va acabar amb victòria del Bonavista per 2-3, gràcies als gols de José Manuel Benítez (2) i Antonio Carmona.