.

Ferri, celebrant el gol salvador

Tot i que no és gens fàcil, el Torreforta encara té matemàticament opcions de quedar segon a la classificació i poder així disputar el play off d’ascens a Tercera. Els de José Miguel López han guanyat avui per la mínima el Vista Alegre, en un mal partit on els de Castelldefels es jugaven la vida ja que es troben en clara zona de descens. Una victòria dels barcelonins els hagués tret del pou.

Al seu torn, el Viladecans, segon, ha empatat al camp del Martinenc i es troba ara dos punts per damunt del Torreforta. Hi ha opcions, encara que sigui difícil que el Viladecans es deixi sorprendre la darrera jornada a casa.

L'altre golejador, Vieri, s'ha lesionat a l'escalfament previ i ha hagut de veure el partit des de la grada

Una certa indolència ha caracteritzat el joc del Torreforta avui, en el que era el comiat de la seva afició després d’una temporada sensacional. Una apatia que ha contrastat amb la força d’uns visitants que si no han guanyat o almenys empatat, ha estat per veritable mala sort. Realment qui s’ha guanyat avui les garrofes ha estat el Vista Alegre. Un excel·lent gol del golejador Ferri, en rematar de cap a l’escaire una bona centrada, ha matat el Vista Alegre, que malgrat haver tingut fins a vuit ocasions de gol –dues d’elles, claríssimes- no ha marcat.

La primera part ha estat un festival dels de Castelldefels, amb rematades de Kevin o David Roja. David Molina ha enviat directe al travesser un xut des del córner, però els blaus no podien fer-se amb el domini del partit. Al minut 31, Pedro feia la primera de les dues grans parades del partit, posant una mà salvadora a xut d’Adri.

La sorollosa afició del Vista Alegre, als afores de l'estadi

El Vista Alegre havia portat a Tarragona una sorollosa claca, que animava els seus amb el clàssci ‘Sí, podem’. Passada la mitja hora, Araújo tenia també opció de fer el 0-1 i poc després venia una doble gran aturada de Pedro a remat a boca de canó de Jarabo. Acabava la primera part amb un Torreforta vençut a tot arreu, menys al marcador.

Un moment del Torreforta-Vista Alegre d'aquesta matinal

José Miguel López començava a moure la banqueta i la segona part ja seria molt més igualada, amb un Torreforta que començava a ensenyar les dents. Edu tenia una bona ocasió per la banda dreta. El partit trancorreria amb certa tranquil·litat fins que a la mitja hora, Ferri sorprendria amb un gran gol. Als darrers instants, els barcelonins tindrien dues bones ocasions per empatar, però el marcador no es mouria.

Un dels liniers era una dona, Ester

Diumenge que ve el Torreforta es juga la promoció a Vilanova, pendent del que faci el Viladecans, que juga a casa amb el Torredembarra, que ja té els deures fets. Per obrar el miracle cal que el Viladecans empati o perdi i el Torreforta guanyi. Però passi el que passi, ens hem de treure el barret davant la temporada que han fet els blaus.

Fitxa:

CDC Torreforta: Pedro, Edu, Cornejo, Raúl Fernández, Puerto (Chico, min. 68), Prince, Palanca (Guaita, min.  76), David Molina, Eder, Feri i José Castro (Óscar, min. 57)

UD Vista Alegre: Cuevas, Kevin, Francis, Adri, Xavi Garcia, Araújo (Jonhatan, min. 67), Jarabo, Ortega (Sani, min. 67), David Roja, Gaitán.

Gols: 1-0, Ferri (min. 75).

Àrbitre: Enric Ponsati.

Targetes grogues: Maxi (Vista Alegre)

Estadi Municipal del Torreforta: Uns 150 espectadors, amb uns 50 sorollosos aficionats del Vista Alegre

Tarragona21 us oferirà dilluns el videoresum del partit.

Seguiu els resultats i la classificació del Grup 2 de Primera Catalana en aquest enllaç.