.

.

TOTS 21

El partit ha arribat al descans amb un resultat de 3-1.

El Reus Deportiu ha perdut aquest migdia a la pista del Liceo per 5-3, en partit corresponent a la sisena jornada de la Parlem OK Liga d’hoquei. El resultat deixa els roig negres sense la segona posició (13 punts), que passa provisionalment a mans dels gallecs (15) a l’espera del que faci el Calafell (13). El Barça lidera la classificació amb 18 punts. Els homes de Jordi Garcia han donat la cara en tot moment, especialment en una primera meitat intensa en la qual els reusencs han pecat de mala punteria de cara a porteria. Una constant que s’ha reproduït a la segona, sense que el recurs del contracop tampoc servís per a remuntar un encontre que ja anava 2-0 al minut 8. Dava Torres aixecava la bola al minut 5 i encetava el marcador. Tres minuts més tard, ell mateix culminava una combinació amb Manrubia per marcar des del segon pal amb el dubte de probable bola alta.

El Reus escurçava distàncies transformant una falta directa decretada després d’una blava al porter local. Marc Julià errava en primera instància, però recollia el rebot i clavava el 2-1. Tres minuts més tard desaprofitava l’oportunitat d’empatar amb una nova falta directa, i al minut 19 una rematada de Sergi Aragonès s’estavellava al travesser. Les bones sensacions s’acabaven al minut 23, quan des del lateral de la porteria arrossegava la bola i feia pujar el 3-1.

Compagno ha desaprotitat al minut 31 una falta directa que podria haver suposat l’empat a 3 al marcador.

A la represa, Joan Salvat tornava a donar esperances amb el 3-2 al minut 29. I dos minuts més tard, arribava un altre dels punts d’inflexió del partit. La desena falta del Liceo obria la porta a la igualada, si bé Compagno errava la falta directa. En una fase en què primava rapidesa de moviment de bola per damunt del control, Pol Manrubia executava al Reus amb una gran jugada personal que sumava regat i aixecada de bola premium. Era el minut 36 i només pocs instants abans el Liceo havia vist com li anul·laven un gol per obstrucció.

Els reusencs no han abaixat els braços i al minut 37 Sergi Aragonès tornava a topar-se amb el travesser. El Liceo, que no volia més sorpreses i necessitat d’aturar els perillosos contracops visitants, ha optat per treure a pista un equip que garantís rapidesa a la bola i control del joc. Tanmateix, el 5-2 no arribaria de cap jugada de pisara, sinó d’una canonada des de camp propi de Carballeira extravagant però efectiva. El resultat final l’establiria Sergi Aragonès de penal al minut 46, poc després que el corcoll d’Àlex Rodríguez fallés una falta directa.

Redacció