.

.

TOTS 21

Albert Colomer (Cp'AC) i Pere Virgili (CCT) a la presentació del projecte. Foto:Tarragona21

Albert Colomer (Cp’AC) i Pere Virgili (CCT) a la presentació del projecte. Foto:Tarragona21


Amb l’objectiu de fomentar la cració de noves empreses relacionades amb l’oci entre els més joves el Consell Comarcal el Tarragonès i la Fundació Cp’AC (Fundació per la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya) posarà en marxa un programa piones a Tarragona.

El programa anirà adreçat a una vintena de joves amb més de 150 de formació teòrica, un acompanyament constant pràctic i tindrà un pressupost de 58.000 euros.

Aquest és un programa pilot que ha de servir per estudiar aquests nous camp de l’emprenedoria empresarial entre joves de 18 a 29 anys tot envoltat en el marc de l’oci com a motor de l’economia al tarragonès.  Un cop avaluada aquesta primera experiència des de les dues entitats organitzadores no s’han descartat tirar endavant futures edicions del programa.

El president de la Cp’AC, Albert Colomer, ha destacat que “el 47% de les activitats professionals que es faran d’aquí 10 anys encara no han estat inventades. Qui les faran? Els primers que ho facin seran aquells que trobin un camí obert. Nosaltres volem promocionar això”.

Des del Consell Comarcal del Tarragonès el seu president, Pere Virgili, ha deixat clar que “creiem que en l’àmbit que estem l’oci i el turisme han de ser gent imaginatius. No anar a remolc de les idees que puguin tenir les empreses del sector i saber trobar des de la base allò que convé per aquestes empreses”.

Tot i que el termini per inscripció està esgotat i s’ha decidit ampliar aquest fins el pròxim dia 14 de març per seguir avaluant aquells projectes que es presentin.