.

.

TOTS 21

Imatge del membre de la mesa. Foto: RAC1

…Ja situat a la seva mesa. Foto: RAC1

Un president de mesa electoral de Tarragona ha acudit al lloc que li correspon avui al seu col.legi electoral vestit de pallasso, ben abillat amb perruca, ulleres fosques, maquillat, barnús i sabates espaterrants. El programa Via lliure de RAC1 ha publicat la imatge.

Lugildo, que és com sembla que es diu, ha dit a RAC: ‘Això és un circ. Jo no volia venir, ningú volia venir’. Quan s’ha presentat amb aquesta fila, ‘la poli m’ha dit que anava borratxo o amb sota els efectes de les drogues. No és cert. Alfinal no m’han fet proves. M’han dit que no era resepctuós venir vestit així. A mi tampoc em sembla bé que el rei vagi de putes’, ha dit a l’emissora. Quan li toqui, diu que es posarà el vestit de pallasso ‘damunt del de l’epi’.

És una de les primeres anècdotes de la jornada. I és que avui és diumenge de Carnaval. La festa de la disbauxa coincideix amb les eleccions autonòmiques.