.

.

TOTS 21

Javi Torrente, al podi dels guanyadors

El cambrilenc Javi Torrente -Javi Torrente Barbers- s’ha proclamat el darrer cap de setmana sotscampió absolut d’Espanya de Perruqueria al certamen ONB Nacional 2023 celebrat a València i que convoca l’Organització Nacional de Bellesa (ONB).

Torrente va ser un dels 55 finalistes després d’haver passat les proves d’una primera fase, en què s’hi varen presentar més de 115 perruquers de diferents punts de l’Estat. Els premis van lliurar-se durant el passat cap de setmana a València dins del Congrés Beauty 2023.

El perruquer i barber cambrilenc va obtenir diferents premis que el van situar en el segon lloc del podi absolut. Torrente va ser medalla de plata en la categoria Classic cut, va quedar en cinquena posició en low skin fade i va ser primer premi en la categoria de vestuari. Tot això va permetre-li una merescuda segona posició per darrera del campió David Barreña i per davant del tercer classificat José Ivars.

Javier Torrente ha valorat aquest nou èxit a nivell nacional com “un pas més endavant dins de la nostra feina del dia a dia. Ens devem a les persones que ens visiten a la perruqueria i la participació en certàmens com el d’ONB ens serveixen per perfeccionar-nos, per preparar-nos i, en definitiva per millorar la nostra tècnica”.
Cal assenyalar que el perruquer cambrilenc ha estat seleccionat, un cop més, per participar en el mundial de perruqueria amb la selecció espanyola. Enguany el campionat se celebrarà entre el 10 i el 12 de setembre.