.

El Nàstic no ha tingut rival a Olot

El conjunt entrenat per Lluís Carreras encadena la segona victòria consecutiva en el present període de preparació per al nou curs. La victòria ha estat àmplia gràcies als gols de S. Emaná, Brugui, Barreiro per partida doble i De Nova.

Després de cinc dies d’stage a la Garrotxa, el Nàstic ha posat punt i final a l’estada amb un amistós davant la UE Olot. Un duel tradicional en el període de pretemporada i que suposa el tercer any consecutiu disputant-lo.

Els primers minuts no han tingut un dominador clar i s’han vist dues arribades a porteria per part dels locals i una dels grana, sense sort en la definició. Mentre que en minut 10 ha arribat el primer gol. S. Emaná ha engaltat un xut a l’escaire esquerre del porter Ginard.

Els de Lluís Carreras han assumit el control del partit totalment. En el 14′, una centrada-xut de Kakabadze ha estat a punt de suposar el segon gol. I en l’equador de la primera meitat, els jugadors entrenats per Martín Posse, extècnic de La Pobla, han gaudit de dues aproximacions mitjançant Marc Mas i un altre exgrana, Nacho Pérez. Ambdues rematades no han trobat porteria per molt poc.

En el 31′, Carreras s’ha vist obligat a canviar a Tejera per un cop en una acció fortuïta. Djetei ha estat el futbolista que ha accedit a la gespa. La darrera ocasió de la primera meitat ha estat per al conjunt Tarragoní. En el 39′, Omar ha realitzat una gran acció a l’àrea rival i el seu xut a la mitja volta ha impactat a l’exterior de la xarxa.

En la represa, han canviat els efectius en els dos equips. I Rayco ha estat a punt de marcar en el 47′. Després d’una gran internada de Pol Valentín per banda dreta, aquest ha assistit a Rayco i el porter Moha ha pogut refusar el xut. En els següents minuts no s’han vist accions de perill en cap de les dues porteries.

El Nàstic controlava i jugava al toc en zona de mitjos, mentre que els gironins defensaven la seva porteria per sortir ràpidament a la contra. Carreras ha introduït el darrer canvi en el 76′, donant entrada a Brugui al lloc de Djetei.

El mateix jugador del planter ha marcat el segon gol un minut després. La centrada ha estat de Rayco. En el 83′, nova acció de Pol per banda dreta que ha assistit a Manu Barreiro per fer el tercer a plaer. Un minut després, nou gol del Nàstic. Passada de Rayco a l’espai, que De Nova ha aprofitat anticipant-se a la sortida del porter. I en l’última acció del partit, Manu Barreiro ha posat el 0-5 definitiu. Brugui l’ha posat a l’àrea petita per a que el davanter gallec només li calgués acompanyar-la al fons de la xarxa.

Després d’aquest partit, l’equip descansa demà i el diumenge per la tarda es desplaçarà fins a Santa Coloma de Farners per realitzar el segon stage de pretemporada.

Alineacions

UE Olot:

11 inicial: Ginard, Jose, Barnils, Blázquez, Bigas, Héctor, Masó, Roger, Marc Mas, Nacho Pérez i Dembo.

2a meitat: Moha, Micaló, Pedro, Alfredo, Toril, Barnils (Masó, 68′), Uri Santos, Aspar, Pujadas, Ferru i Arumí.

Nàstic:

11 inicial: Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Delgado, S. Emaná, Maikel Mesa, Perone, Suzuki, Omar, Abraham i Tejera (Djetei, 31′).

2a meitat: Perales, Roger, Zahibo, Sandro, M. Barreiro, Carlos Blanco, Carlos García, Rayco, Djetei (Brugui, 76′), Pol i De Nova.

Gols

0-1, S. Emaná (10′); 0-2, Brugui (77′); 0-3, M. Barreiro (83′); 0-4, De Nova (84′); 0-5, M. Barreiro (90′).