.

LEGANÉS 1 – NÀSTIC 0

El gol d'Alex ha estat l'1 a 0 per un Leganés que entra als llocs de play-off d'ascens. Foto:LFP

El gol d’Alex ha estat l’1 a 0 per un Leganés que entra als llocs de play-off d’ascens. Foto:LFP

El Nàstic ha tornat a ensopegar en una nova sortida lluny de Tarragona. Els grana han perdut 1 a 0 davant del Leganés en un partit poc brillant i on els de Vicent Moreno no van ser capaços de xutar entre els tres pals en tota la primera part i amb poc perill a la segona. Els tarragonins no van trencar les estadístiques que els madrilenys tenien al municipal de Butarque on segueixen invictes aquesta temporada.
Les moltes baixes importants que acumulava el Nàstic (Emana, Tejera, Palanca i Mossa) els quatre titulars en l’última jornada, van deixar una alineació amb retocs importants per intentar donar la sorpresa en una plaça complicada.
Una acció pràcticament aïllada al final de la primera part l’aprofita Alex Szimanowski per aconseguir el gol que posava per davant als madrilenys abans de la mitja part.
Un error greu de Iago Bouzon al no rebutjar la centrada després d’un servei de banda va propiciar que els grana arribessin al descans.
Els grana a la segona part tampoc van tenir capacitat de reacció i tot i dues aproximacions amb xuts de Marcos i Rocha poca cosa més van fer els tarragonins per canviar el signe d’un partit que es va escapar i que deixa el Nàstic fora dels llocs de promoció d’ascens a primera divisió.
Els grana juguen la pròxima jornada davant del Saragossa al Nou Estadi en el que serà un nou enfrontament contra un rival directe ara mateix a la zona alta.
El partit contra l’equip aragonès servirà per tancar un 2015 d’èxit dels de Vicente Moreno que han aconseguit l’ascens a segona A i poden acabar l’any en zona d’ascens a primera

La Fitxa:

Nàstic: Reina, Xisco Campos (Gerard V. Min67), Iago Bouzon, Pablo Mari, Moussa (Lobato Min67), Molina, Rocha, Naranjo, Giner, Xisco Muñoz (Rayco Min57) i Marcos.

Leganés: Serantes, Victor Díaz, Mantovani, Insua, César Soriano, Alberto Martin, Lluis Sastre (Candela min 78), Gabriel (Toni min83), Alex Szymanowski, Omar Ramos (Ruebn Peña min73) i Guillermo.

Àrbitre: Eiriz Mata. Targetes grogues: Gabriel i Serantes pel Leganes; Pablo Marí i Ferran Giner pel Nàstic

Gols: 1-0 Alexader Szymanowski (min42)

Estadi: Butarque 4.157 espectadors