.

Imatge del partit a la Dani Jarque.

RCD Espanyol B  2 : Koke, Marc Navarro (Àlex López 73), Raillo, Ruben Duarte, Héctor, Traoré, Pol Lirola, Pol Llonch, Jairo (Iago 78), Marc Fernández i Pirulo (Mamadou 59).

Nàstic 0 : Reina, Gerard, Xisco Campos, Pablo Mari, Mossa (Luismi 70), Rocha, Manolo Martínez (Cristobal 54) , Jean Luc, Lago, Rayco (Ferran Giner 58) i Marcos.

Àrbitre: Jose Luis Pulido Santana (canari) ha ensenyat targetes als jugadors de l’Espanyol B: Traoré (min31), Marc Navarro (min40), Raillo (min 52, min 78), Pirulo (min 59) i del Nàstic: Cristobal (min83), Gerard (min 86), Xisco Campos (min 86 vermella directa)

Gols: Min 22 Jairo (1 a 0), Min 65 Hector (2 a 0)

Estadi: Ciutat Esportiva Dani Jarque

El Nàstic suma la segona derrota lluny del Nou Estadi i es queda sense liderat en un partit on ha merescut més premi per les ocasions que no ha materialitzat.

Els grana han fet segurament un dels millors partits com a visitants però un dos erros defensius de marcatge i el poc encert característic davant han propiciat la derrota per 2 a 0 dels de Vicente Moreno al camp de l’Espanyol B.

Espanyol B i Nàstic tenien clar abans de començar el partit que l’encontre havia de servir per a trencar estadístiques. De fet s’enfrontaven el millor visitant de la categoria, el Nàstic, contra un dels millors locals, l’Espanyol B, que només havia perdut un partit a casa dels cinc jugats a Sant Adrià.

Els grana han sortit a jugar amb aquella paciència habitual lluny del Nou Estadi i amb el punt d’acceleració permanent de l’equip.

L’Espanyol B de Lluís Planagumà ha demostrat el perquè és el millor filial del grup III de la segona B. Els blanc-i-blaus són un equip a qui li agrada el futbol de toc i ràpid i que ha ensenyat les seves millors armes des del primer minut.

En l’única ocasió clara dels locals Jairo s’ha anticipat a la defensa del Nàstic i ha rematat amb la col·laboració involuntària de Xisco Campos una centrada de Pol Lirola fent el primer gol del partit.

L’extrem dels locals, Pol Lirola, ha estat un autèntic corcó per la defensa del Nàstic. El jove jugador de l’espanyol ha portat el pes del joc ofensiu de l’equip de Lluís Planagumà.

Un possible penal sobre Lago jr i una acció individual de Jean Luc que ha marxat desviada per damunt de la porteria del filial de l’Espanyol juntament amb una rematada de Rayco han estat les ocasions dels tarragonins en els primers quaranta cinc minuts.

A la segona part el Nàstic ha sortit amb aquella intensitat que els grana saben ficar als partits. Pressió i joc a les bandes, l’abc del futbol, que ha servit per a veure a un Nàstic llançat a l’atac i provocant que els contraatacs de l’Espanyol B fossin la millor arma dels locals.

L’ocasió més clara del Nàstic, ha arribat al minut 60 de partit amb un xut de Jean Luc que el porter de l’Espanyol B, Koke, rebutxa i entra Lago i Marcos no arriben a rematar una la pilota que ha quedat dividida.

En una jugada estranya a l’interior de l’àrea, amb error defensiu inclòs i possibles mans d’un jugador barceloní, el central Héctor ha aprofitat una pilota morta per a fer el segon de l’Espanyol B i deixar el partit pràcticament sentenciat per als barcelonins.

Vicente Moreno ha buscat la reacció movent la banqueta i donant entrada a tots els jugadors ofensius de l’equip.  Ferran Giner a recuperat la posició de lateral després de la marxa de Mossa i l’entrada de Luismi al camp.

L’expulsió de Raillo per doble targeta groga no ha canviat la dinàmica del partit i l’Espanyol B ha controlat els últims minuts que només han servit per a veure un Nàstic desequilibrat i on el capità Xisco Campos ha estat expulsat per vermella directa.

Aquest cop el millor atac  ha pogut amb la millor defensa ofensiva.

Els grana es queden ara amb 21 punts després d’aquesta derrota encara en zona de play-off però sense el desitjat liderat. La pròxima setmana reben al Saragossa B al Nou Estadi diumenge 16 a les cinc de la tarda.