.

Nàstic 3 – Real Zaragoza 1

w_900x700_19191912image

Fali ha estat un dels golejadors del 3 a 1 del Nàstic al Zaragoza

Guanyar el Zaragoza per sí mateix ja seria un premi prou gros per un equip que acaba de pujar aquesta temporada però guanyar al Zaragoza i situar-se tercers a la lliga i acabar l’any en promoció d’ascens a primera és gairebé com si dimarts que ve la loteria ja hagués tocat a Can Nàstic.
El premi a la feina ben feta i a un equip que al Nou Estadi es manté intractable, ha arribat en forma de gols i resultats pels de Vicente Moreno.
En una genialitat de Marcos que ha vist la desmarcada de David Rocha i després que el porter del Zaragoza, Bono, fes penal sobre el mateix jugador grana, Jean Luc ha aprofitat la pilota morta a l’interior de la gran per avançar el Nàstic en el marcador.
Els grana però no han respirat tranquils fins que han arribat al vestidor ja que abans de la mitja part l’àrbitre ha xiulat una penal de Manolo Reina sobre Dorca quan el porter grana ha sortit per una pilota dividida. El mateix Reina però ha aturat el llançament d’Ortuño des del punt de penal i ha deixat l’avantatge grana al descans.

A la segona part la història semblant, més Nàstic que Zaragoza i més efectivitat que futbol. En un xut de Rocha que Bono ha deixat mort aquest cop ha estat Fali que ha aprofitat per fer el dos a zero i encarrilar el partit.
Tot i això el destí aquesta temporada segueix dient que per guanyar toca patir i els aragonesos han aconseguit donar emoció a la parti final de l’encontre quan Isaac ha fet el 2 a 1.
Només ha estat però una aparició perquè un minut més tard una assistència de Jean Luc l’ha aprofitat Naranjo per fer el 3 a 1 definitiu.
Els grana s’han assegurat començar l’any en llocs de promoció d’ascens i de moment ses situen tercers a l’espera de com finalitzi la jornada.
Les úniques males notícies a Can Nàstic han arribat en forma de lesió ja que Achille Emana i Pablo Marí han marxat abans d’hora del partit a causa de molèsties físiques. Pendents encara de les proves que s’hauran de fer els dos jugadors, Emana pateix un trencament a la zona de l’isquiotibial dret que dependrà del trencament per determinar el temps de recuperació.

La Fitxa:

Nàstic: Reina, Jordi C., Xavi Molina, Pablo Mari (Xisco Campos min67), Mossa, Rocha, Fali, Jean Luc, Palanca (Lobato min82), Emana (Naranjo min16), Marcos.

Real Zaragoza: Bono, Marc Bertran, Vallejo, Cabrera, Isaac, Erik Moran, Abraham, Dorca, Jorge Diaz (Killian min66), Pedro (Tarsi min79) i Ortuño.

Àrbitre: Javier Alberola Rojas Targetes Grogues: Pabla Mari, Reina, Fali pel Nàstic, Isaac, Ortuño, Abraham pel Zaragoza.

Gols: 1-0 Jean Luc (min38), 2-0 Fali (min55), 2-1 Isaac (min85), 3-1 (min86)

Estadi: Nou Estadi 8.103 espectadors