.

12122866_10205833046084340_3124608426646838735_n

Imatge del túnel de la sortida al Juegos Mediterraneos d’Almeria Foto: E.C.

El Nàstic s’ha acomiadat de la Copa després d’un partit ensopit i sense massa història a Almeria. Els grana amb un equip ple de novetats i amb pocs minuts de rodatge no han estat aquell Nàstic ferm de la lliga.
L’Almeria amb poc futbol sobre el camp però amb molta efectivitat ha sentenciat en les dues ocasions que ha tingut per emportar-se la victòria i la classificació.
Els de Vicente Moreno han plantat cara a la primera part, gràcies a una pressió alta al mig del camp però s’han apagat definitivament a la segona part on el ritme de partit ha baixat
Al minut tretze de la primera part un d’aquells vells roquers com és Soriano, ha fet el primer gol que al final ha servit per fer el primer pas per classificar a l’Almeria per la quarta ronda de la copa.
Els andalusos han marcat el 2 a 0 quan encara faltaven més de vint minuts perquè s’acabés el partit gràcies a un nou error grana que ha regalat l’acció a Quique per fer la sentència del partit i l’eliminatòria.
En una segona part plena de despropòsits els de Vicente Moreno han estat capaços de maquillar el marcador en el darrer minut gràcies a una rematada d’Álex López que ha tocat una pilota posada per Xisco Muñoz.

Els grana no han tingut el seu millor dia en aquest partit a Almeria on l’equip no ha ostrat aquella imatge més habitual que ha estat ensenyat en lliga.  L’equip no ha jugat amb la seva “capacitat” normal deia el mateix tècnic Vicente Moreno a l’acabar l’encontre.
El Nàstic diu així adéu a la copa després de tres eliminatòries i ara tocarà tornar a centrar-se en la lliga i en la visita del Bilbao Athlètic aquest pròxim dissabte a les sis de la tarda.
La derrota en copa ha significat el quart partit de forma consecutiva sense guanyar dels grana, tres en lliga i aquesta en copa.

La Fitxa:

Almeria: Julián Cuesta, Michel Macedo, Fran Vélez, Iago Diaz (Quique min67), Pozo (Hicham min79), Antonio Marin, José Ángel, Soriano (Montoro min87), Cristian Herrera, Lolo Reyes, Joaquin.

Nàstic: Tomeu, Calavera, Xisco Campos, Manolo Martínez, Mousa (Naranjo min72), Gal Arel, Fali, Xisco Hernández (Jean Luc min63), Ferran Giner, Emana (Àlex López min57) i Xisco Muñoz.

Àrbitre: Jorge Valdés Aller. Targetes grogues a; Lolo Reyes per l’Almeria i Emana, Fali pel Nàstic.

Gols: 1-0 Soriano (min13), 2-0 Quique (min74), 2-1 Álex López (min90)

Estadi: Estadio Juegos Mediterraneos Almeria