Un motorista de Tarragona pateix un accident al Catllar i el detenen per anar begut i sense carnet

Foto d'arxiu d'un control d'alcoholèmia dels Mossos d'Esquadra. Foto: Mossos

Foto d’arxiu d’un control d’alcoholèmia dels Mossos d’Esquadra. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge un home de 55 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, implicat en un accident sense víctimes, per conduir sota els efectes de l’alcohol i sense permís per pèrdua de vigència per punts.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge a la matinada quan els mossos van rebre l’avís d’un accident de trànsit a la carretera T-203 entre el Catllar i la Riera de Gaià. Un cop al lloc, els agents van localitzar un home que havia patit una sortida de via amb una motocicleta. Ràpidament, el van anar a auxiliar i van observar que l’accidentat presentava evidents símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol.

Sense punts, assegurança ni ITV

En la prova d’alcoholèmia, el conductor va donar 0,82 mg/l, una taxa molt superior a la permesa que és de 0,25 mg/l. A més, els agents van comprovar que el conductor no disposava de carnet perquè havia perdut tots els punts.
D’altra banda, els mossos també van denunciar-lo administrativament ja que la motocicleta no tenia l’assegurança obligatòria i, a més, anava amb la ITV caducada.

Reincident

Es dóna el cas que el detingut ja tenia un antecedent policial per conduir sota els efectes de l’alcohol i per conduir amb una privació judicial del permís.

El detingut van ser citat a un judici ràpid ahir al Jutjat d’Instrucció número 3 de Tarragona.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *