.

.

TOTS 21

CBT 69  MARIN PEIXEGALEGO 77

s

Imatge del pavelló del Serrallo

Habitualment els homenatges no acostumen a ser bons companys de viatge quan hi ha punts en joc en una competició. Si això li sumem que aquest cop l’homenatge era un comiat d’algú que ha marxat massa aviat i que ha estat fundador i un dels entrenadors més carismàtics de la història del club, pots arribar a fer-te una imatge de quin era l’ambient al pavelló del Serrallo.

El CBT no ha tingut un bon dia. No només per la percepció de tristesa d’un adéu sinó també perquè no li va sortir res a la pista.

El conjunt de Berni Àlvarez va perdre les seves pròpies senyes d’identitat i no va ser aquell bloc defensiu que tant treballat té el tècnic tarragoní. És cert que davant va tenir un rival incòmode, un equip d’aquells que mai vols que jugui a l’altre costat de la pista però que potser per la dinàmica que portava el CBT i pel bàsquet que ha mostrat l’equip del Serrallo s’esperava més resposta dels blaus.

A la derrota 69 a 77, cal sumar-hi la lesió d’Antonio Hester, un jugador decisiu les últimes jornades i una de les grans revelacions no només del CBT sinó també de la LEB Plata.

Aquest cop ni la reacció final (21 a 12) en el darrer quart li va servir al CBT per a sumar la quarta victòria seguida i seguir escalant llocs.

Els de Berni tenen coixí suficient i han demostrat que són capaços de fer un joc convincent i competitiu, com per a poder donar el tomb al resultat en partits com aquest.

Els blaus comencen la seva aventura aquesta setmana amb un partit dimecres a Canàries davant del CB Robari i després rebrà diumenge a les cinc al Serrallo a l’altre gallec de la categoria el Xuven Cambados.

Quim P. Casadesús