.

Els grana, vestits de groc, han tornat a decebre i han perdut una bona ocasió per sortir del pou

Un llampec fet per Luso ha donat els tres punts al Rayo Majadahonda i ha fulminat el Nàstic en una mala tarda. Una espectacular xilena al minut 16 que ha entrat pel pal llarg davant un Bernabé que ha reaccionat incomprensiblement a destemps. Per rematar-ho, Fali ha tornat a ser expulsat.

El Nàstic ha donat vida al Rayo, també en zona de perill, que aconseguia així la primera victòria al Cerro del Espino a Segona. Era un partit clau, una nova final contra un altre rival directe.

El Nàstic tenia avui un examen clau quan el calendari es va esgotant i davant una il·lusionant renovació de la flota de jugadors. Però l’arrencada ha estat la de sempre, un atac i gol del rival sense treva.

Després d’uns primers minuts sense ocasions, el CF Rayo ha tingut el primer xut a porteria en el minut 9, però Benito ha rematat desviat sobre la porteria del Nàstic i cinc minuts després, Luso de xilena ha fet l’1 a 0.

Per al conjunt grana Fali s’ha convertit en protagonista, ja que ha tingut dues ocasions de gol: una amb el cap i l’altra amb un xut llunyà que no ha pogut materialitzar i, a més, ha evitat el 2 a 0 a favor del conjunt madrileny en una bona acció defensiva. En el 44, Abraham ha tingut la darrera ocasió de la primera part amb un xut que ha marxat fregant el travesser.

A la segona part cap dels dos equips ha tingut presència clara sobre la porteria rival. En el minut 25, Manu del Moral ha pogut sentenciar el partit però una jugada individual ha acabat amb una rematada fora, mentre el Nàstic ha tingut només una acció de perill que l’assistent ha invalidat per fora de joc.

El Nàstic no tornarà a jugar fins d’aquí a 15 dies contra el RC Deportivo. Serà dissabte 16 de febrer (16 hores) en partit corresponent a la jornada 26 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions

CF Rayo Majadahonda: Basilio, Benito, Óscar, Verza (Verdés, 90’+1), E. Galán, Rafa, Iza C., Manu (Héctor, 78′), Aitor, Luso, Varela.
Nàstic: Bernabé, Fali, Barrada (Palanca, 56′), Sadik (Cotán, 74′), Pipa, Imanol G., Mikel, Noguera, Abraham (R. Brugué, 73′), L. Suárez, Salva.

Gols
1-0, Luso (14′).

Àrbitre
Iñaki Vicandi Garrido (col·legi basc).

Targetes
Grogues a Fali (20′), Pipa (22′), Óscar (50′), Cotán (85′), Luso (87′) i Iza C. (89′).
Vermella per doble groga a Fali (72′).

Camp
Cerro del Espino. 3.054 espectadors. Partit corresponent a la jornada 24 de LaLiga 1|2|3.