.

.

TOTS 21

Pedro Sánchez és regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona.

El consell d’administració d’ESPIMSA, l’empresa municipal gestora dels mercats ambulants, ha completat un informe en el qual “reflecteix la necessitat d’implementar un pla de millores en els mercats ambulants i realitzar actuacions urgents al mercat de Bonavista”. El regidor de Ciutadans, Pedro Sánchez, ha recordat que aquest document es va realitar precisament a petició del seu partit i per aquest motiu ha afirmat aquest dimecres en nota de premsa que des del seu partit s’ha aconseguit “un pla d’inversió per a la millora dels mercats ambulants locals de més d’un milió d’euros després de reiterades peticions”.

Sánchez, membre del consell d’ESPIMSA, ha recordat que “aquest pla inclou tots els mercats ambulants de la ciutat” -Mercat Central, Torreforta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Catedral, Fòrum- i ha afegit que “també inclou un pla específic de millores i actuacions urgents al mercat de Bonavista”.

Finalment, el regidor de Cs ha assenyalat que “aquestes actuacions integrals milloraran la pavimentació, el mobiliari urbà, serveis públics, vigilància i il·luminació, entre  d’ altres”, i ha instat al govern local a “engegar aquest pla amb la major celeritat possible”.

El Consell d’Administració va aprovar dimarts el pla de millores per unanimitat. La inversió prevista més important s’executarà al mercat de Bonavista, amb 948 parades, per valor de 672.572 euros. Es faran obres de pavimentació, serveis públics, caseta de vigilància, millores en l’enllumenat públic i la instal·lació elèctrica, subministrament d’aigua potable o arranjament del clavegueram. A banda de Bonavista, també es contemplen actuacions als mercats de Torreforta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Catedral i Fòrum.

En el Mercat de Torreforta s’invertiran 27.033 euros pels treballs de subministrament d’aigua potable i connexió d’electricitat. En els mercats de Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Catedral i Fòrum s’invertiran 13.179 euros en cadascun per fer l’abastament d’aigua i la connexió elèctrica.

Redacció/ACN