TOTS 21

L’Ibersol CBT-CB Benicarló correspon a la jornada 10ena de la LEB Plata Est i es jugarà aquest dimecres a les 20:30 h al Pavelló del Serrallo. Foto: CBT

L’Ibersol CBT segueix recuperant els partit pendents, i aquest dimecres rebrà la visita al Serrallo del CB Benicarló, ajornat en el seu dia per culpa de la Covid-19. L’equip espera poder seguir mostrant la seva millora tant pel que fa al seu estat físic com mental. “Estem animats després de l’últim partit a Menorca i estem anant a millor. El nostre principal objectiu és competir bé i recuperar ràpid el to físic òptim”, assegura l’entrenador de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez. El tècnic tampoc podrà comptar amb Manu Vázquez per aquest partit (el jugador va signar amb el club després de la data en la que s’havia de disputar el partit).

El CB Benicarló arribarà al Serrallo en un bon estat de forma, després de saber competir bé contra equips de la part alta de classificació. Berni té clar que el rival “travessa un bon moment de joc, és un equip complert i perillós”. Carrasco, amb un bon control del ritme de partit i tir de tres, i Dordevic, des de la pintura, són els homes més perillosos del conjunt valencià, i es complementen a la perfecció amb jugadors com Cavallero, Bartolomé o McCarty. “Esperem ser més compactes i ser capaços de tenir un bon ritme d’atac”, finalitza l’entrenador blau.

L’Ibersol CBT-CB Benicarló correspon a la jornada 10 de la LEB Plata Est i es jugarà el dimecres 24 de febrer a les 20:30 h al Pavelló del Serrallo. El partit serà a porta tancada i es podrà seguir en directe per canalfeb.tv.

Redacció