.

.

TOTS 21

La Casa Pairal d’Antoni Gaudí, el Mas de la Calderera i l’escultura a la plaça de l’església han estat els espais principals de la visita

La Casa Pairal d’Antoni Gaudí, el Mas de la Calderera i l’escultura a la plaça de l’església han estat els espais principals de la visita

Avui, hem rebut la visita d’un Club de Barcelona i altres municipis format per Guies Turístics Oficials de Catalunya. Aquest grup de professionals, que treballa fent guiatges a la Basílica de la Sagrada Família i en altres monuments de Catalunya, ha celebrat el Dia Internacional del Guia Turístic (ahir, 21 de febrer) fent una sortida per conèixer els orígens d’Antoni Gaudí.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Riudoms, Mireia Massó, i el regidor d’Urbanisme, Xavier Gallego, han acompanyat aquest grup de 15 guies per mostrar-los la Casa Pairal de Gaudí, el Mas de la Calderera i l’escultura de l’arquitecte a les escales de la plaça de l’Església. La visita ha permès que el Club de Guies conegui els orígens riudomencs de l’arquitecte i es familiaritzés amb l’entorn urbà i amb l’entorn natural que va influir i inspirar la seva obra.

La visita dels Guies, entre d’altres objectius, servirà per ampliar i completar els relats que aquests professionals facin sobre el fill il·lustre de Riudoms quan rebin grups de turistes que vulguin visitar les obres de Gaudí i els llocs emblemàtics de la seva trajectòria vital.