.

.

TOTS 21

El diumenge 21 de juliol, cap a les 9 del vespre, la Policia Local de Roda de Berà va rebre un avís del Centre d’Emergències 112, comunicant que s’havia produït una agressió al Roc de Sant Gaietà.

Una dotació de la policia rodenca va acudir al lloc dels fets i, un cop atesa la persona agredida, els serveis d’urgència la van traslladar al Centre d’Atenció Primària de Torredembarra i, posteriorment, a l’Hospital Comarcal del Vendrell, on va romandre ingressada 48 hores.

Fruit de les investigacions pertinents, el passat 27 de juliol a la matinada la Policia Local va aconseguir localitzar i detenir el presumpte agressor, el qual va lliurar al cos de Mossos d’Esquadra per tal de poder fer la roda de reconeixement i un judici ràpid.

L’agressor, de 25 anys d’edat, va ingressar a la presó; i la víctima, de nacionalitat holandesa i que estava gaudint de les seves vacances, va poder tornar al seu país.

Dos detinguts per un presumpte robatori a la Deixalleria

D’altra banda, el passat 23 de juliol la Policia Local va rebre un avís d’un ciutadà que informava d’un possible robatori a la Deixalleria supramunicipal de Roda de Berà.

Agents de la Policia Local van acudir al lloc dels fets i van enxampar dues persones a l’interior de la Deixalleria, a les quals van procedir a identificar. Van comprovar que dins el vehicle havien carregat peces presumptament de la deixalleria, i que n’hi havia d’altres a la part
exterior a punt per carregar. La policia va procedir a la seva detenció i posterior trasllat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell.