.

.

TOTS 21

El dia 28 atracarà al moll de Llevant la primera embarcació de les 55 que s’esperen aquest 2018.

El Port de Tarragona arrenca el dia 28 d’aquest mes una temporada creuerística sense precedents. El primer creuer, Pearl II, de la companyia Saga Cruises, arribarà a les 8 del matí procedent de Barcelona i partirà a les 18 h cap a Cadis. Té una capacitat per a 620 passatgers i una eslora de 164,35m.

El Pearl II serà el primer dels 55 creuers que s’espera facin escala enguany al Port de Tarragona, una xifra que suposaria un increment del 49% respecte de la temporada 2017 (37 embarcacions). El nombre de passatgers previstos també suposa un important creixement ja que se n’esperen 80.000, un 56% més que en l’anterior temporada (més de 51.000).

Enguany, a més, es dóna la circumstància que hi haurà quatre dies en què coincidiran dos creuers al moll de Llevant: el 18 de maig, el 14 i el 16 de setembre i el 26 d’octubre.

El Port i la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada van estar presents a principis d’aquest mes de març a la Seatrade Cruise Global, la fira de creuers més important a nivell internacional, que enguany es va celebrar a Fort Lauderdale (EE.UU). Els representants de la ciutat van poder constatar que el projecte Costa Cruceros 2017 s’ha erigit com un referent dins el sector, projectant Tarragona com a port base (embarcament i desembarcament de passatgers).

Cal destacar, a més, que l’interès directe de grans navilieres per operar a casa nostra demostra el bon moment que està vivint la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada. De fet, s’ha obert la porta a grans companyies que fins ara no consideraven la nostra com una opció en els seus itineraris i s’han tancat acords amb diferents empreses de creuers que preveuen consolidar molt positivament les temporades 2019 i 2020.