.

.

TOTS 21

Un moment de la cursa de diumenge

TennisPark ha superat la xifra del centenar de participants a la darrera sortida en MTB, que mensualment organitza el Club de Cala Romana. Aquest diumenge els amants de la bicicleta de muntanya s’han trobat al Parc del Francolí per gaudir d’aquest esport en un marc natural incomparable i en bona companyia.

L’organització havia preparat tres rutes, en funció de la distància i les dificultats tècniques. La verda, fins al Gurugú (18 quilòmetres); la blava, fins al Catllar (35 quilòmetres) i la vermella, fins a Salomó (55 quilòmetres). Guiats per bike patrols, els participants s’han dividit en grups per tal de gaudir de l’atractiu dels recorreguts prèviament  geolocalitzats.

“En aquesta convocatòria, que recordem és una prova esportiva no competitiva, hem decidit canviar el punt de sortida i arribada (en les anteriors s’havia fixat a les instal·lacions del TennisPark) per tal de donar-li un nou al·licient a la trobada”, explica Lluís Figuerola, coordinador de la secció de MTB, qui assegura que “estem rebent molts suggeriments i peticions de bikers per tal de que aquesta iniciativa transcorri també per altres indrets de les Comarques de Tarragona”.