.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'un tren de mercaderies. Foto: Tarragona21.cat

Imatge d’arxiu d’un tren de mercaderies. Foto: Tarragona21.cat

Un home de 82 anys ha estat traslladat aquest matí a l’Hospital Sant Joan de Reus amb pronòstic greu després que un tren de mercaderies l’envestís en una zona de la via prop del baixador de la Selva del Camp, entre les estacions d’Alcover i Reus, provocant-li diverses fractures en un braç.

Es resistia a ser traslladat

Segons Adif, l’incident s’ha produït a les 6:15 del matí. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha traslladat tres ambulàncies que li han fet les primeres atencions. En un primer moment l’home es resistia a ser traslladat a l’hospital perquè considerava que les ferides provocades pel cop eren menors, però a les 7:45 se l’han endut amb pronòstic greu cap a l’hospital reusenc, on ha ingressat abans de les vuit. Tot i que es troba fora de perill, l’home es quedarà aquesta nit a l’hospital en observació per seguir l’evolució de les seves ferides.

L’R14, tallada més d’una hora

L’incident ha provocat el tall de la línia R14 ja que el tren involucrat en l’accident s’ha mantingut al lloc de l’incident fins que l’home ha estat traslladat a l’hospital. Això ha obligat a desviar per Valls un tren que circulava direcció Lleida.