.

.

TOTS 21

El Riu Francolí baixant aigua aquest matí

La ciutat de Tarragona i el Camp en general han viscut una nit de novembre passada per aigua. A Tarragona, en total han caigut 25,2 litres per metre quadrat, repartits 10,4L durant el dia d’ahir i 14,8L en tota la nit.  Aquest matí, a les 8:38 del matí, un motorista ha col·lisionat amb un vehicle després de relliscar degut a l’estat de les carreteres per la pluja. L’home ha estat evacuat pel Servei d’Emergències Mèdiques i traslladat a l’Hospital Joan XXIII.

Degut a l’estat plujós de les carreteres, dos cotxes han xocat a l’A-7 a l’alçada de Vila-seca al voltant de les 9 del matí i han generat retencions a l’autovia. També durant la nit, Altafulla ha viscut un accident on ha han intervingut els bombers degut a la caiguda d’un arbre al voltant de les 5:24 del matí degut a la pluja i vent, entre d’altres, han informat els Bombers a Tarragona21.

Quant a precipitacions, destaca la ciutat de Torredembarra, on durant la nit han caigut 20,5 litres per metre quadrat o el Vendrell, on han caigut 23 litres per metre quadrat durant la nit.

La previsió per avui 4 de novembre seguirà igual, amb precipitacions durant tota la jornada que acabaran amb una lleugera pujada de temperatures, on la màxima serà 19º, i la mínima rondarà els 14º, amb un vent fort del nord-oest . Demà hi haurà un petit canvi, on la probabilitat de pluges és, de moment, nul·la. El dia tindrà un ambient agradable, però ja es començarà a notar una lleugera baixada de les temperatures, on les màximes rondaran els 18º i la mínima els 12º.

Davant la situació meteorològica adversa amb pluja intensa, es demana a la ciutadania extremar la prudència i evitar deixar vehicles a rieres o zones inundables i no intentar creuar-les excepte per punts habilitats elevats. Netejar els embornals i desaigües de fulles i brutícia evitarà que patim inundacions de baixos, terrats i patis interiors.

Anna MG