TOTS 21

Queden pocs dies per participar en el concurs literari organitzat per Moll de Costa, la marca cultural del Port de Tarragona. La data límit per publicar un conte o una història és el proper 1 de maig, a les 23.59 h.

L’activitat té l’objectiu de fer sentir a tots i totes més a prop aprofitant l’univers virtual. La llegenda de Sant Jordi, amb un punt de vista ben diferent tal com se’l coneix, és el protagonista d’aquesta activitat. El concurs de narrativa curta és via Instagram i està destinada a celebrar la diada de Sant Jordi d’una forma diferent, des de casa. va dirigit als joves de 8 a 18 anys perquè s’animin a escriure un petit text des de una perspectiva original, buscant que la imaginació i les ganes de viure històries diferents siguin els protagonistes.

Què cal fer per participar?

La proposta ha de ser un relat breu de 150 a 250 paraules d’una temàtica ben coneguda però des d’un punt de vista diferent “Sant Jordi, la princesa i el drac, què farien ells confinats?” que s’ha d’enviar als comptes d’Instagram de Moll de Costa (@molldecosta) i del Port de Tarragona (@PortdeTarragona) amb el hashtag
#SantJordiconfinat2020.

El mateix dia que s’hagi publicat a Instagram, envia’ns un missatge electrònic a preminarrativa@porttarragona.cat, on hi ha de constar a l’assumpte del missatge: Sant Jordi Confinat 2020 i en el cos del text el títol de l’obra, que coincidirà amb el que has posat a INSTAGRAM i les dades de l’autor/a, nom, cognoms, edat, DNI, adreça, telèfon i correu electrònic. En cas de ser necessari les dades de la persona
representant legal: nom, cognoms, edat, DNI, adreça, telèfon i correu electrònic.

Premis

El concurs està dividit en 4 categories, de 8 a 10 anys, d’11 a 12 anys, de 13 a 15 i de 16 a 18. Els relats guanyadors per cada categoria s’enduran uns auriculars sense fils, un lot de llibres i una visita en “golondrina” per a les persones guanyadores i dues persones acompanyants cadascun.

Terminis i veredicte

La data límit per publicar el conte o la història és el proper 1 de maig, a les 23.59 h. I el veredicte es farà públic el divendres 15 de maig de 2020, mitjançant les diferents xarxes socials del Moll de Costa i del Port de Tarragona (Facebook, Twitter, Instagram, principalment).