.

.

TOTS 21

El proper 24 d’abril finalitza el període d’inscripció a la segona edició del curs Empreses amb futur. Tarragona 2030. L’objectiu d’aquest programa d’acompanyament gratuït és millorar la competitivitat i la resiliència de treballadors autònoms i microempreses (de fins a 9 treballadors i amb un volum de negoci no superior als 2 milions d’euros anuals) a partir d’assessorament personalitzat i el disseny d’un pla d’acció per a cada negoci. El programa es desenvoluparà de maig a novembre i per participar es requereix tenir el domicili fiscal i el centre de treball a Tarragona i un mínim de tres anys d’activitat.

En l’edició de l’any passat, la primera, hi van participar 13 empreses de diversos sectors que van millorar en diferents àmbits de la direcció i la gestió empresarial a partir de sessions de capacitació sobre innovació, direcció i gestió empresarial i de sessions d’assessorament individual que permeten analitzar el negoci, establir uns objectius i elaborar un pla de treball per assolir-los.

Les sol·licituds d’aquest programa, que és finançat per l’Ajuntament de Tarragona i compta amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, s’han de tramitar telemàticament omplint el següent formulari: https://web.tarragona.aplicatiuspin.cat/webServices/views/?v=formacio/formInscripcioGrupPublic&idFormacio=1305

Redacció