.

.

TOTS 21

Una mostra dels DO Tarragona.

Una mostra dels DO Tarragona.

El diumenge 15 de juny finalitza la primera edició de les Jornades de Promoció dels Vins de la DO Tarragona premiats en el XXè Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona que va lliurar-se el passat 30 de maig coincidint amb la Fira del Vi de la DO Tarragona.

Una quinzena de restaurants, la majoria del centre de la ciutat agrupats a l’Associació de Restaurants de l’Eixample de Tarragona, Tarragona ART(e) ofereixen una carta de vins integrada per vuit vins –blancs, rosats, negres i escumosos- seleccionats entre els guanyadors del Concurs. Des de la DO Tarragona es valora “molt positivament” la col·laboració dels establiments per tal d’oferir als ciutadans uns vins que a vegades és difícil trobar-los a la restauració.

Els vins que es poden tastar en aquesta carta són: Adernats Seducció. Vinícola de Nulles; Ipsis Chardonnay. Vins Padró; Bella Blanc Cartoixà 2013. Celler Mas Bella; Puig Rodó Rosat. Agrícola de Bràfim; Chardonnay Reserva Brut Nature. De Muller; Suñer Negre Jove. Vins i olis Suñer; Adernats Ànima. Vinícola de Nulles i L’Arlequí. Celler Mas Vicenç.

El Concurs de Vins de la DO Tarragona va celebrar-se fa unes setmanes a l’Aula de Tast de la Facultat d’Enologia de la URV i sota la direcció de la professora Montserra Nadal i va anar a càrrec d’una trentena de professionals del sector en un tast a cegues.

Aquí la llista de restaurants participants:

Barquet: Calle del Gasòmetre, 16; Cocvla: Plaça Corsini, 10; De Vins: Carrer de Méndez Núñez, 10; Degusta: Carrer dels Cavallers, 6; El Llagut: Carrer de Natzaret, 10; El Terrat: Carrer Pons d’Icart, 19; La Cantonada: Carrer Fortuny, 23; Lola Tapes: Placa de la Font 47; Mare Nostrum: Plaça Imperial Tarraco 5; Mas Folch: Carretera Reus-Constantí, km 5; Ona Restaurant: Passeig Palmeres s/n; Sirco Airlines: carrer Major, 4; Xamfrà del Fòrum: Lleida, 17-19; Toca Peron: Carrer del Portalet, 3.