.

.

TOTS 21

Pla mitjà de la consellera de Cultura de Tarragona, Inés Solé, amb l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, durant la roda de premsa d’aquest dilluns. Foto del 20 de setembre del 2021 (Horitzontal).

L’Ajuntament de Tarragona ha fet públic un comunicat de premsa poc abans de les 15.00 hores d’aquest dilluns que dona un nou gir al pols que mantenen amb els empresaris de la restauració de la plaça de la Font. La nota anuncia la publicació d’un decret on «es ratifiquen els punts publicats al Ban» si bé obre una escletxa. Perquè ara sí que es permet «que els establiments de la plaça puguin subministrar begudes i menjar a l’interior dels locals, però només al mateix públic assistent a les activitats programades per Santa Tecla i que disposin d’entrada prèvia. Aquesta és una de les demandes que feien els restauradors a l’Ajuntament de Tarragona», deixa caure la nota, recordant que els bars i restaurants dels carrers adjacents a la Plaça de la Font poden seguir amb normalitat la seva activitat, excepte muntar terrassa perquè formen part de les vies d’evacuació de la plaça.

D¡altra banda, el comunicay també posa en relleu que l’Ajuntament ha rebut del jutjat contenciós administratiu una notificació on es comunica que «no té lloc la suspensió de l’acte impugnat». Per tant, queden sense efecte les mesures que havien reclamat de caràcter immediat i cautelaríssimes.  

Redacció