.

.

TOTS 21

Imatge de la persentació dels nous vehicles del servei de la brossa a càrrec de l’empresa guanyadora del concurs, Reus Net. Foto: Ajuntament

Els resultats de les eleccions sindicals celebrades als centres de treball de l’empresa de neteja Reus Net han donat una clara victòria a la UGT. La jornada electoral d’aquest dimecres ha transcorregut sense incidents, amb un resultat final que no deixa dubtes:

UGT 157 VOTS (70,4%)

CCOO 35 VOTS (15,7%)

USO 31 VOTS (13,9%)

La plantilla de Reus Net ha donat suport àmpliament majoritari al lideratge sindical de la UGT i la seva lluita pel conveni recentment signat.

Per primer cop es presentaven 3 candidatures, però tot i així UGT tindrà majoria absoluta en el Comitè d’Empresa amb 6 delegats, per 2 de CCOO i 1 d’USO. Val a dir que per una diferència de només 3 vots UGT no ha obtingut un setè delegat.

Aquesta majoria sindical referma la posició del sindicat UGT en el sector de sanejament urbà a les comarques de Tarragona, que en les diferents eleccions sindicals que s’han anat produint aquest 2022 ja acumula el 85% de tots els representants sindicals escollits.

Redacció