.

.

TOTS 21

Uche va materialitzar 8 gols en els 1.352 minuts de lliga disputats.

A dies de començar la nova temporada, el Nàstic força màquines per tancar la plantilla. En les darreres horess’han produït dues novetats, lligades a una posició clau com la de davanter. Segons ha informat aquest dimarts el club grana, l’entitat i Ike Uche han decidit ampliar la seva vinculació contractual fins a 30 de juny de el 2019. «El nigerià -afirma el Nàstic en un comunicat de premsa, on s’especifica que s’ha incorporat aquest mateix dimarts a la dinàmica del grup- seguirà marcant gols a Tarragona després de l’esforç i predisposició de les dues parts en allargar el contracte del davanter internacional».

El futbolista grana es va mostrar com una de les peces decisives de l’equip en el tram final de la temporada passada i la intenció és que segueixi sent un referent en la punta de l’atac. Cal recordar que va marcar 8 gols en els 1.352 minuts de lliga disputats.

D’altra banda, el club encara no ha confirmat oficialment el fitxatge del davanter Jean Marie Dongou ya es jugador del Gimnàstic de Tarragona. La incorporació del camerunès, de 22 años i deslligat del Zaragoza, estaria condicionada a la recuperació de la lesió que pateix des del passat mes de maig.