TOTS 21

Els Bombers segueixen treballant a la zona per sufocar les flames. Foto: Bombers

Els Mossos d’Esquadra han detingut un piròman que hauria provocat quatre incendis aquest dimecres al matí (el primer avís ha estat rebut a les 9.33 hores) a la Selva del Camp. Poc després de les 15.hores, els Bombers de la Generalitat informaven que ja havien controlat el foc (s’ha necessitat de la intervenció de quatre mitjans aeris) i encerclat tots els focus. Es mantenen treballant a la zona 10 dotacions terrestres per aconseguir la seva extinció.

Segons fonts policials, diversos testimonis han vist un home amb actitud sospitosa a la zona on s’han declarat els diferents focus de l’incendi, a la carretera TP-7013 en direcció a Vilaplana. Patrulles policials s’hi han desplaçat ràpidament i han localitzat el sospitós, un sense sostre que duia una bossa amb diversos encenedors a dins. Davant indicis suficients, l’home ha estat detingut com a suposat autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, en concret, per incendi.

Es tracta d’un home de 65 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut. Segons fonts policials, el detingut té algun antecedent, però no guarda cap relació amb aquests fets, i localitzat a l’àrea de Barcelona.

ACN