.

Divendres passat es va disputar el Campionat d’Europa màster de 10 km en ruta a Alacant, en el qual tres atletes del Club Atletisme Tarragona hi van prendre part, representant aquest cop a la selecció nacional. Dos d’ells, Pedro Ortega i Patricia del Campo, feien el que significava el seu debut en una competició d’aquestes dimensions, per al tercer d’ells, José Francisco Navarrete “Nene”, era la seva segona participació en una cursa internacional, després d’haver participat ja en una mundials de pista coberta.

Ortega va ser el més ràpid dels tres, finalitzant el recorregut en 33 minuts i 21 segons, en una brillant 9a posició de la seva categoria (M40) i 26è de la general. Nene, el més veterà dels tres participants liles, creuava meta en 41 minuts i 39 segons, sent el 50è classificat de la categoria M50. I la única atleta femenina, la Patricia, era la 19a classificada de la seva categoria F40, amb una marca de 49 minuts i 20 segons.