.

.

TOTS 21

El Departament de Salut ha confirmat aquest dissabte tres noves víctimes mortals per coronavirus a la demarcació de Tarragona

El Departament de Salut ha confirmat aquest dissabte tres noves víctimes mortals per coronavirus a la demarcació de Tarragona que eleven a dinou els morts acumulats. Pel que fa als positius per la covid-19, se n’han confirmat 87 casos més i la xifra s’enfila als 491. Actualment, hi ha hospitalitzades 227 persones, de les quals 60 es troben a l’UCI.

Es tracta de 28 persones més respecte a divendres. En concret, al Camp de Tarragona s’han confirmat 78 casos nous de coronavirus, elevant a 414 el nombre acumulat. A les Terres de l’Ebre, s’han confirmat nou casos positius i la xifra s’enfila a 77. La residència de la Congregació de la Consolació de l’EMD de Jesús de Tortosa ha confirmat cinc positius –dels nou casos nous- per coronavirus.

El centre residencial, amb 36 residents, ha confinat catorze professionals externs que hi prestaven servei. Per aquest motiu, l’Hospital de la Santa Creu assumirà la gestió del centre amb personal propi, així com els serveis de càtering, mentre el personal continuï en confinament. No hi ha hagut víctimes mortals per coronavirus a la regió sanitària ebrenca, segons Salut.

El Departament de Salut recomana que si alguna persona ha estat en contacte amb les residents i presenta símptomes d’infecció respiratòria aguda i o febre es posi en contacte amb el seu equip d’atenció primària o a través del 061.

Redacció