.

Foto del podi del campionat de Catalunya

Èxit sense precedents per l’atleta tarragonina que defensa els colors de l’Avinent Manresa amb treses medalles d’or en el campionat disputat a Tarragona aquest diumenge 9-6-2019. La marató de proves per la Montserrat va començar el cap de setmana amb una medalla d’or en la prova de llançament de martell on aconseguia un llançament de 52’83m en una prova que va dominar amb ma de ferro seguida per l’atleta del Cornellà Irene Vega amb 44,21 i en tercera posició la atleta tarragonina de l’Agrupació l’Atlètica Catalunya, Elena Andreu amb un llançament de 41,50 mts.

La següent prova va ser el llançament de disc disputada tot seguit on la Montserrat també torna a guanyar la prova en el darrer llançament on aconsegueix 37,45mts. per davant de l’atleta del ISS Hospitalet, Olga Morraja amb un llançament de 36’35 i de la badalonina del UGE Badalona Andrea Vizuete amb un millor llançament de 34,03mts. La tercera medalla era en la prova de llançament de pes disputat a la tarda on guanya la prova amb una marca de 11,24 mts seguida de l’atleta del Cornellà Xènia Benach que va fer 10,79mts i en el 3er lloc del podi, era ocupat per l’atleta del Montornès, Ariadna Domínguez amb 10’76mts.