.

.

TOTS 21

Vista aèria de les instal·lacions. Foto: Pistaenjuego.com

Vista aèria de les instal·lacions. Foto: Pistaenjuego.com

“Hem superat amb escreix els nostres objectius. No hauríem pogut començar de millor manera”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark, el club tarragoní que organitza el Challenge de Pàdel que, enguany, arriba a la tercera edició, i que en el primer Open (que es juga del 19 al 27 de febrer) ha assolit la xifra dels 300 inscrits.

“El Challenge de Pàdel és una proposta única a la província de Tarragona que s’ha anat consolidant any rere any i ara estem recollint els fruits de la feina feta des de l’any 2014”, afegeix Pueyo.

Aquesta cita competitiva, no federada, consisteix en l’organització de cinc Opens, de febrer a juliol, oberts a tothom amb independència de quin sigui el seu nivell i pretensions, per la qual cosa s’ofereixen nou categories. I el que és més important: està obert tant a socis com a no socis del Club de Cala Romana.

La bona acollida del Challenge té molt a veure amb l’atractiu dels premis i obsequis que hi ha en joc. Tant és així que se sorteja, entre tots els inscrits, una Fiat 500 i 5 càmeres GoPro, com a cap de cartell. A més de premis pels guanyadors i un complet welcome pack pels participants a cadascun dels Open.

L’organització i el bon ambient és un altre dels atractius del Challenge que atrau padelers i padeleres d’arreu de les Comarques de Tarragona. “Les set pistes del TennisPark es convertiran aquests dies en l’epicentre del pàdel a la demarcació”, comenta Pueyo, qui recorda que “el primer Open l’acabarem en una Festa de lliurament de premis a casa del nostre patrocinador, Totem Cafè”.