.

.

TOTS 21

Ramon Tremosa, cap de llista de CiU a les eleccions europees, durant la seva intervenció a Valls

Ramon Tremosa, cap de llista de CiU a les eleccions europees, durant la seva intervenció a Valls. Foto: ACN

Ramon Tremosa, eurodiputat i candidat de CiU als comicis europeus del 25 de maig, ha exposat que “el procés que el nostre país està seguint cap a la seva llibertat no només no obstaculitza les inversions sinó que les està reforçant”. Tremosa ho ha justificat dient que “potser els inversors internacionals veuen la possibilitat de fer un país normal a Catalunya”. Així mateix, el candidat ha considerat “totalment legítima” la seva petició de fer un debat amb els caps de llista a les europees de PP i PSOE, tenint en compte que ell és “el número u d’una llista a nivell estatal”. També ha insistit que ha participat a tots els debats on se l’ha convidat, no com “altres eurodiputats catalans de PP i PSOE”.

Referent al debat amb els candidats de PP i PSOE a les eleccions europees, Cañete i Valenciano, ha qualificat la seva petició de “totalment legítima”, tant per parlar “de temes europeus i també de temes catalans”. A més, Tremosa s’ha queixat que altres eurodiputats catalans d’aquestes dues formacions no hagin participat en els debats que hi ha hagut a Catalunya fins ara, i ha apuntat que “s’amaguen”. També ha denunciat que des de PP i PSOE a Madrid “fan com si no hi fóssim”, “ens tracten com si fóssim un partit portuguès, fora del seu marc de referència”, ha etzibat.

Finalment, el candidat de CiU i actual eurodiputat ha fet una crida a la participació de cara als comicis europeus del 25 de maig. “Seria molt important que el poble de Catalunya fes seves aquestes eleccions”, ha destacat Tremosa. “Catalunya no té un estat propi, no és encara un país normal”, ha lamentat. “Si féssim una gran participació donaríem un senyal de més Europa, un senyal de país”, ha finalitzat.

Ramon Tremosa ha visitat Valls (Alt Camp) aquest dissabte en un acte en què s’ha presentat un vídeo de campanya que mostra el seu dia a dia com a eurodiputat. Tremosa ha estat acompanyat per Albert Batet, alcalde de la ciutat i diputat al Parlament de Catalunya, i per Martí Barberà, regidor del consistori vallenc i diputat al Congrés.